joi, 8 aprilie 2010

Dus cu pluta :)




Cu cateva zile in urma imi propusese sa mergem in port sa dam o tura cu vaporul pe Dunare. Idee cu care am fost de acord pentru ca imi place apa la Pe la ora 8 suna alarma la telefon, ma uit cu un ochi la el( celalalt ochi dormea ) si vad ca scrie : LA ORA 9 LA GERMANOS. Adormisem pe la ora 2 asa noaptea dupa emisiunea lu' Capatos, nu aveam nici un gand sa ma trezesc dar m-am gandit ca nu e frumos sa il fac pe prietenul meu Bogdan sa ma astepte.Imi propusese cu cateva zile in urma sa facem un drum pe Dunare cu vaporul. Asadar am acceptat cu placere propunerea lui. La 8:30 cobor jos in fatza blocului sa pornesc motorul masinii si sa imi beau cafeaua si sa vad ce mai e nou pe radio ZUU. In fine sa face ora 9 si pornesc sa il i-au pe Bogdan sa mergem in port. Ce sa vezi in port ma imprietenesc cu niste catelusi sau dinozauri cum ii numesc eu , foarte simpatici. Ne invartim pe acolo aproximativ un ceas pana soseste vaporul.In cele din urma ne urcam in ambarcatiune si parasim portul. Cum sunt mai curios eu de fel incep sa cotrobai pe acolo sa vad care e treaba , intram in cabina vasului ,ne facem poze cu carma si ghicitzi de cine dau cand ma uit mai bine ? Am crezut ca e icoana ceva prima data , dar era chiar ea domnelor si domnilor.

Incepuse un vant puternic si eram amandoi in tricouri ,deci va dati seama ca facusem tzurtzuri la nas .Incepem sa butonam aparatele foto de zor, fa poza in stanga , fa una in dreapta , uite bulgarii , nu sunt bulgarii si tot asa . Din poza in poza au trecut cam 2-3 ore si am ajuns in sfarsit inapoi in port. Plimbarea a fost foarte frumoasa si interesanta, chiar daca am tremurat putin totusi a fost soare si Dunarea linistata... ( POSTARE NETERMINTA)

7 comentarii:

  1. bv ma cu mine cand ai fost te imbatasei))) mai ales rica....

    RăspundețiȘtergere
  2. de unde ai ajuns la concluzia ca'e uda apa'?

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) nu eu am ajuns la concluzia asta . toata lumea stie asta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. mai putzin tu :)) berbecule sau berbeaco

    RăspundețiȘtergere
  5. si te-ai gandi sa spui si altora care dupa cum spui tu stiau.era o aluzie ca titlul nu are legatura cu continutul.ma asteptam sa ajungi prin apa

    RăspundețiȘtergere
  6. esti tare. te-ai prins, in apa nu am ajuns din pacate pentru tine .ma asteptam sa fie un berbec :))

    RăspundețiȘtergere