luni, 5 aprilie 2010

Prieteni pentru totdeauna...




Sunt atatia oameni care trec pe langa mine ,dar , uneori prefer sa privesc cerul cu stele in timpul zilei.Uneori mai sunt tras de maneca. Si ma bucur sa intalnesc o fatza cunoscuta…poate un prieten drag. Alteori , ma indrept spre un grup cu dorinta de a-I cunoaste, desi sansele de a-i reintalni pe strada sunt zero.
Cateodata este greu, sa fim directi si sa spunem prietenilor nostri cat de mult ii iubim si ii apreciem. S-ar putea sa ne simtim stangaci, exprimandu-ne sentimentele cele mai adanci, chiar si celui mai apropiat si drag prieten, deoarece nu este ceva obisnuit. Chiar si asa, toti avem acele momente cand ne dam seama cat de norocosi suntem sa avem prietenii pe care-i avem, si s-ar putea sa ne dorim foarte mult sa ne exprimam recunostiinta. Ar putea fi faptul, ca intotdeauna radeti cand vorbiti, sau ca va simtiti in masura de a le incredinta cele mai grave probleme ale voastre si intotdeauna terminati, prin a va simti mult mai bine din orice. Ar mai putea fi vorba si despre noile idei si experiente pe care le-ati trait de-alungul prieteniei voastre. Nu trebuie sa folositi cuvinte mari sau metafore fanteziste, aveti nevoie doar de a le spune din inima in asa fel incat prietenii sa simta aceasta din cuvintele voastre.
O prietenie aedvarata înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greşesc…. prietenia reprezinta un suflet în două trupuri.O furtuna imi aminteste de cat de frumoasa este vara, fotografiile imi amintesc cat de frumos este sa cresti, prietenii ca tine imi amintesc cat de frumoasa este viatza… Cand Dumnezeu a creat ingerii i-a lasat sa se joace.Unul era mai dragutz decat toti ceilalti….Din gelozie ceilalti l-au impins si a cazut pe Pamant. Te-ai lovit ? A scoate prietenia din viatza , e ca si cum am scoate soarele din lume…
Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma . Nu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauta-ma . Promit sa tac oricat vrei…Daca intr-o zi ma cautzi si nu raspund.. vin-o repede sa ma vezi…poate am nevoie de tine….
Simt ca am mare nevoie de o prietenie carea sa-i incredintez nimicurile ce mi se intampla. Poate ca-mi scriu chiar mie. Sa ne dorim acelasi lucru si sa nu ne dorim acelasi lucru- aceasta este prietenia adevarata…

4 comentarii:

  1. da.....sa zicem ca asa ar fi...

    RăspundețiȘtergere
  2. oarecum,asa e , nu stiu cu exactitate, e doar o parere, dar in mare este adevarat

    RăspundețiȘtergere
  3. asa este...99 %

    RăspundețiȘtergere
  4. La teorie (despre prietenia adevaratA) luam toti 10. La practica putini sunt cei care trec examenul.

    RăspundețiȘtergere